apartman  Grozdana Baška Voda - apartman 1

 

apartman Grozdana Baška Voda - apartman 2

 

apartman Grozdana Baška Voda - apartman 1

 

apartman Grozdana Baška Voda - apartman 2

 

O NAMA

Topao i ležeran ambijent apartmana Grozdana u Baškoj Vodi, domaća atmosfera te susretljivost vaših domaćina ostat će vam u sijećanju zbog kojeg će te se rado vratiti.

U ugodnom ambijentu našeg apartmana Grozdana provedite nezaborane trenutke i doživite atmosferu dalmatinskog doma . Naručite i rezervirajte apartmane u našoj kući koji vam stoje na usluzi. Pored čistog i kristalno plavog mora naša kuća nudi vam smještaj u ugodnim i modernim apartmanima .

Rezervirajte na vrijeme vaš dolazak .....

Apartmani Grozdana nalazi se u samom centru Baške Vode na udaljenosti od svega 60 m od morske obale. Kuća je smještena u samom centru u okruženju bogatog raslinja . Vrt je prepun cvijeća i gusta pergolada stvara dubok hlad . Izdvojenost od vreve na obližnjoj plaži stvara mir i tišinu porebnu za potpuni ugođaj odmora .

Svi sadržaji koji se nalaze u Baškoj Vodi su vam na dohvat ruke i bez uporebe vozila . Ugodnom šetnjom možete zaviriti u svaki kutak mjesta i uživati u ljepotama Baške Vode i njenim turističkim atrakcijama. Zato Vas pozivamo da posjetite Apartnan Grozdana u bilo koje doba godine a naročito u ljetnim mjesecima kad Vas očekujemo sa bogatim ljetnim sadržajima koji će vam ostati u stalnom sijećanu .

 

 

 

Copyright (c) ESCOM-DESIGN . All rights reserved .