Ako tražite mir dođite u Borovu, jednu od prekrasnih malih hvarskih uvalica nedirnute prirode i čistog mora. Kod gostoljubivih domaćina obitelji Razović, u njihovim apartmanima naći ćete pravi odmor.

U neposrednoj blizini apartmana nalazi se ribarska kuća koja gostima stoji na raspolaganju za boravak u posebnom ambijentu.


Apartmani " Razović " nalaze se na osami uz samo more i zaštićenu kompleksu zemljišta od 20000 m² površine obraslu makijom i borovom šumom. Osobitost ovog prostora je iskonska čistoća i nezagađenost, a to potvrđuje i činjenica da se za rasvjetu i grijanje vode koristi sunčeva energija.

Do uvale BOROVA osim morem, stiže se i cestom koja je od trajektnog pristaništa udaljena 6 km, pri čemu su posljednja 2 km makadam. Boravak u apartmanima " Razović " stvara vam dojam da ste cijeli dan na plaži i u neposrednoj blizini mora. Zalazak sunca poseban je prizor koji ćete doživjeti u uvali BOROVA.


Kad se želite odmoriti od kupanja pravo osviježenje pružit će vam ugodna šetnja kroz nasade mediteranske flore koja se spušta sve do morskog žala, a svojim opojnim mirisom ispunjava sva čula.

 


S domaćinima možete otići u ribolov, radovati se ulovu i u ribi pripremljenoj na dalmatinski način zajednički uživati. Domaćini pružaju sa čamcima koji su vam na raspolaganju mogućnost svakodnevnih kratkih izleta u obližnje uvale. Popodnevni maestral pruža izuzetne mogućnosti surfanja i jedrenja na dasci.Za ljubitelje dobre kapljice domaćini, osim domaće rakije i prošeka svakodnevno daju gostima litru vina po apartmanu. Djeci, ali i odraslima domaćini daju svakodnevno sviježe grožđe i smokve.

Ako se zaželite turističke gužve putevi vas vode u bilo koje mjesto na Hvaru, gdje se na malom prostoru svakodnevno dopunjavaju prošlost i sadašnjost. Jer otok Hvar je otok spomenik kojeg oplahuje nezagađeno more i natkriva kristalna vedrina neba.
Dođite i uvjerite se u ljepotu Hvara i uvale Borova.


3 apartmana za 4 osobe:
 dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, sanitarni čvor = površine 50 m²

4 apartmana za 2 – 3 osobe:
 soba, kuhinja, sanitarni čvor = površine 30 m² 

Samo nazovite i rezervirajte.

"RAZOVIĆ" UVALA BOROVA – VRBANJ / OTOK HVAR

tel: ++385 21 535 386, e–mail:petar.razovic@st.htnet.hr