Ce išcete mir, pridite v Borovo, enega od precudovitih majhnih hvarskih zalivov, kjer je narava še nedotaknjena in morje popolnoma cisto. V apartmanih prijaznih domacinov družine Razovic boste našli pravi pocinek.

Blizu apartmanov se nahaja ribiška hiša, ki je gostom na razpolago, kadar želijo bivati v prav okolju.


Apartmani " Razovic " leže osamljeno ob sami obali na zašcitenem zemljiškem kompleksu površine 2000 m², obrašcenem z makijo in gozdom borovcev. Posebnost tega kraja je nedotaknjena cistost narave, kad dokazuje tudi to, da se za razsvetljavo in gretje vode uporablja soncna energija.

Do zaliva BOROVA pridete razen po morju tudi po cesti, ki je od trajektnega pristanišca odaljena 6 km, pri cemer sta zadnja 2 km neasfaltirana. Bivanje v apartmanih " Razovic " vam daje obcutek, da ste ves dan na plaži, neposredno ob morju. Posebno doživetje v zalivu BOROVA pa je soncni zahod.


Ko si želite spociti po kopanju, vas bo naravnost poživil prijeten sprehod skozi nasade sredozemske flore, ki se spušca prav do morskega proda, te s svojim opojnim vonjem izpolnjuje prav vsa cutila.

 


Z domacini se lahko odpravite na ribolov, veselite se z njimi, ko kaj ujamete, ter skupaj uživate v ribah pripravljenih na dalmatinski nacin. Razen tega vam domacini na razpolago nudijo svoje colne za kratke vsakodnevne izlete v bližnje zalive. Popoldanski veter maestral pa ustvarja cudovite pogoje za surfanje in jahanje na deski.Za tiste pa, ki cenijo domaco kapljico, bodo domacini gostom razen domacega žganja in prošeka vsak dan dali po liter vina na apartman. Ravno tako je, kakor za otroke tako tudi za odrasle, poskrbljeno, da se dobi dnevno sveže grozdje in fige.

Ce pa si le zaželite biti v pravem turisticnem metežu, potem pa vas poti od tod vodijo v katerokoli mesto na Hvaru, kjer se na majhnem prostoru vsak dan prepletata sedanjost in preteklost. Otok Hvar je namrec spomenik, oplahovan s precistim morjem in nadkrit s kristalno vedrim nebom.
Morate priti in se sami prepricati o lepoti Hvara in zaliva Borova.


3 apartmani za 4 osebe:
  dve spalnici, dnevna soba, kuhinja, kopalnica in površina 50 m²

4 apartmani za 2 - 3 osebe:
  soba, kuhinja, kopalnica in stranišce površina 30 m² 

Poklicite in rezervirajte.

"RAZOVIĆ" UVALA BOROVA – VRBANJ / OTOK HVAR, C R O A T I A

tel: ++385 21 535 386, e–mail:petar.razovic@st.htnet.hr